fredag 3 december 2010

Adventsfint i vårt hus

3:e december idag, dagarna går fort som vanligt! Hos oss följs julkalendern maniskt, både den på teven och dom man kan öppna. Tuva har en Hello Kitty chokladkalender och en Littlest Petshop paketkalender!

Idag är en hemma dag, härjar magsjuka på dagis så vi fick faktiskt rådet att hålla oss hemma och hoppas att vi kommer undan det. Igår hade inte varit någon rolig dag på dagis med blöjbyten mm.. ursh!
Så vi är hemma och myser och grejar till 12 tiden då vi åker till stan och möter upp Marcus och så åker vi till Lysekil och hämtar Emma Pemma.
Ikväll blir det lugnt, är väldigt sugen på lite god plockmat... så vi får nog stanna till i någon mataffär på vägen hem och handla lite!

Vad händer i helgen då?
Jo imorgon lördag ska nog tjejerna vara ute och leka i snön. Sen mellan 14-15 är det gympaträning för på söndag kl 16 är det NIF uppvisning i A-hallen Älvhögsborg!
Ska bli skojsigt... spännande att se hur barnen reagerar med massor med folk i publiken, haha!


Blir så trött på Fujidirekt... framkallat foton där i flera år... och nu va det första gången som det krånglade och självklart med kort som jag väntat massor på, julkorten på barnen. Så i tisdags när posten kom slet jag upp mitt kuvert med kort... men det va inte min familj på korten utan Barbro på Gotland.. efter att ha fått tag i tanten bestämde vi att vi båda skulle skicka tillbaks korten till Fuji som sedan skulle skicka dom rätta korten till oss.. nu återstår bara väntan tills mina kort kommer...


äppleglögg från IKEA, kan det vara nåt?
mysigt hemma

adventsljusstaken

våra nya bollar vi köpt istället för ljusstakar i fönstrena, funkar inte riktigt med en vild Hugo!

pepparkakor

1 kommentar:

Maria J sa...

Vad fint du har det hemma :)