måndag 22 juni 2009

God förmiddag får jag väl skriva istället för god morgon.. har ju varit vaken sen kl 7. Marcus har kört Emma till sin mamma o jobbar nu. Jag och Tuva har haft en liten städmorgon.. tråkigt men välbehövligt. Har skurat badrummet, städat och plockar nu bland saker och papper. Tuva tar sig just nu en lite tupplur så då borde man passa på att få något gjort. För hon är ganska bra på att stöka ner när man grejar. Mutade henne sista stunden med frukt och pippifilm. Kanske inte helt rätt väder till att städa eller titta på film, men vad ska man göra när det behövs? Jobbar ju hel dagar resten av veckan och då kan det vara skönt att komma hem till ett rent och fint hem!

att jobba igår gick bra, men tycker inte alls att det är roligt längre. Längtar så enormt efter semestern om 2 veckor, och då ska man härda ut 4 arbetspass denna veckan och 6 st nästa vecka. Men men..

Igår bestämde jag och syster oss för att annordna loppis till helgen. Hade ju en förra sommaren, och nu tänkte vi slå på stort igen. Så på söndag 28 juni kl 11.00-15.00 har vi loppis på Askeröd loge. Även lite fikaservering.. hoppas att ni kommer. Om inte annat så kan ni väl kolla i era förråd/vindar/garage om ni hittar något gammalt "skit" att sälja. Vi tar emot det mesta:) Och vill ni själv låna ett bord och sälja, och kanske tjäna storkovan så här i semester tider så är ni välkomna att höra av er så fixar vi det!

Japp det va väl det.. ska hämta posten nu och sedan gå till tvättstugan!
Är lite sugen på att baka någon god kaka oxå, får ju besök i eftermiddag. Först syster och Hampus, sedan kommer Angelica och tjötar. Ska bli skoj!

Puss o kram

Inga kommentarer: