lördag 21 februari 2009

Mycket piggare:)

Ja nu är Tuva mycket piggare.. efter att ha sovit i ca 9 timmar igår på dagen och sovit gott hela natten.. så vaknade hon i morse som en solstråle. Och sovmorgon gav hon oss oxå, till 8.00 och det är inte fy skam.
När jag kom hem från jobbet igår åt vi middag, sen badade Tuva och fick sig en flaska majsvälling. Halva slank ner och det gjorde nog susen. Sov gott hela kvällen medan jag och Marcus tittade på en sjuk komedi. Jaja, fick ju skrattat lite i alla fall:)
Nu är det bus här hemma.. Emma har klätt ut sig till prinsessa, och Tuva ville inte vara sämre så min BR jobbtröja fick bli hennes utklädningsoutfit. Vi har även spelat lite spel, fånga ballongerna och Hello Kitty memory! Vad händer annars idag? Ja du.. för att vara på den säkra sidan så att vi inte smittar andra håller vi oss hemma idag. Ska ju gå 48 timmar från sist man kräktes och det var ju igår natt. Så imorgon hoppas vi på att vi kan göra något skoj. Och vi håller tummarna för att ingen av oss andra blir sjuk, än så länge har vi klarat oss!
Men lite pulka åkning får vi väl försöka med, då blir Emma nöjd i alla fall!
Puss puss på er

1 kommentar:

Anonym sa...

Krya på dig lilla Tuva!
Kram Anna