onsdag 11 februari 2009

Barnprogram

Ja här sitter vi i soffan och myser. Tittar på Bolibompa.. Tuva älskar det. Fast hon är ganska liten sitter hon alldeles stilla och tittar.
Igår va vi som sagt på vårdcentralen, gick bra. Tuva var jätte duktig. Ett stick i fingret där värdet nu va under 8 så det är bara bra. Apan Nicke som va med fick ett plåster och Tuva fick 2 klistermärken:)
Sen gick vi till arbetsförmedlingen, fy vilket tråkigt ställe. Och va jobbigt det ska bli att vara arbetslös, massor med papper som ska fyllas i hit och dit. Jaja..
Blev en fika hos Liza och Melker. Tuva och Melker lekte en del, men man märker på dem att de är enormt svartsjuka på varandra. När jag höll Melker i handen och skulle gå från hans rum bröt Tuva ihop totalt.. inte hålla min mamma i handen. Haha, och när Liza tog Tuva blev Melker också sur. Men de busade en del. Tuva hade lite ont i magen, men det gick över efter en stund. Inte lätt det där med hennes mage, men nu tyckte ju doktorn vi var hos förra veckan att vi inte ska ge henne Lactulosen mer, för att det kan va därför hon har ont i magen.... alltså pga. medicinen. Men hon ska ju inte behöva gråta när hon bajsar, så jag gav henne faktiskt den i vällingen igår kväll.

När vi kom hem sov Tuva middag i nästan 3 timmar.....helt slut. Vaknade vid 18 tiden och åt lite mat med oss. Sen vid 20.30 fick hon välling och slocknade!

Idag ska vi städa lite och vika tvätt. Klockan 15 får vi besök av en socialsekreterare från Lysekils kommun. Hon ska göra hembesök pga anmälan vi gjort på Emmas mamma. Men det går nog bra. Hon verkar vara vettig tyckte Marcus!

1 kommentar:

Melkerfamiljen sa...

God dag, lycka till i eftermiddag, det går nog bra. :) Kram på er därhemma./L