söndag 1 februari 2009

God morgon...
våran tuvis är sjuk igen, men vi vet inte riktigt varför och vad hon kan ha för sjukdom. Igår när vi var hos Ullis och Erik och Tuva tillslut hade somnat i deras dubbelsäng vaknade hon av att hon kräkts ner typ hela deras säng.. Blev till att duscha henne och Ullis fick slänga in sängkläderna i tvättmaskinen. Av någon anledning så hade jag packat med en extra body, brukar inte göra det. Men bytte i alla fall till den.. men efter en stund kräktes hon igen. Så då bestämde vi oss för att åka hem, och i bilen kräktes hon 4 ggr ungefär. Och inatt har hon kräkts ungefär lika många gånger.
Men tror ändå inte att det är magsjuka eftersom hon gjorde precis såhär förra torsdagen. Om man räknar så har hon spontan kräkts 6 eller 7 ggr de senaste 3 veckorna. Utan direkt anledning och utan att bli jätte sjuk. Ingen feber och hon har liksom inte fortsatt kräkts som när man har magsjuka. Jaja, vi ska avvakta dagen och se vad som händer. Imorgon ska jag försöka byta så att jag kan vara ledig och kanske kan åkta till doktorn med henne för att reda ut varför det blir såhär. Är hon allergisk mot något kanske? Jaja.. ska snart åka och jobba så Tuva och pappa Marcus ska vara hemma och slappa.

Vill ge en stor grattis puss till våran älsklings Melker som fyller 1 år idag. Vi hoppas att Tuva inte blir sämre, så att vi kan komma på kalaset ikväll!!

Inga kommentarer: