måndag 2 februari 2009

Hallo...
Idag va vi hos doktorn. Det gick bra, men fick inte svar på vad som är fel, men urinprovet va bra förutom lite förhöjt keton (tror jag det hette) men läkaren sa att det kan bero på att hon ätit dåligt de senaste dagarna. CRP provet visade 18,5 alltså att hon har en infektion i kroppen. Och vikten låg på 10210g alltså bara 400g viktökning sedan 25 september, vilket är lite lite. Men annars lät lungor och hjärta bra. Och öron och hals såg fint ut! Nu ska vi avvakta 1 vecka, då ska vi ta ett nytt CRP. Troligtvis beror allt på en infektion som inte vill bryta ut helt utan ligger på lur..

Blev lite sur på dagis idag när jag ringde och sa att vi skulle till doktorn och förklarade varför. "ja men hon har varit lite kinkig, och inte sig själv de senaste veckorna har vi tyckt. Men vi har trott att det är för att hon är så lite på dagis"... va??? hade en diskussion med en annan av Tuvas fröknar förra veckan om just det att Tuva går alldels för lite på dagis. " men det är inga problem, det funkar jätte bra när Tuva är här" sa hon då. Vad ska man tro på? Varför berättar de inte sanningen? Hade jag inte ringt och tagit upp det idag, hade de då ens tänkt att berätta för mig? Jaja.. längtar tills april/maj då vi förmodligen ska byta dagis..

Jaja.. imorgon är vi lediga i alla fall. Och om hon inte blir sämre ska hon i alla fall till dagis på onsdag denna veckan. Men man vet ju aldrig!

Inga kommentarer: