torsdag 16 juli 2009

snart är veckan slut :(

Ja ursh o fy...de här 2 veckorna har bara rusat förbi. Kanske för att man fixat och planerat inför bröllopet på lördag.. Ja nästa vecka blir det jobb... 5 dagar, 9-19.15 varje dag! ojoj, vi får se hur det går.. måste ta det lugnt i alla fall för att orka! Hoppas att de jag jobbar med har förståelse... För grejen är ju den när man är ledig.. man kan ju sätta sig när som helst,vila när det blir för tungt och för jobbig och speciellt undvika att lyfta tunga saker.. det är väl det som är det värsta med jobbet, speciellt varuleveranserna!
Vad har vi gjort sen jag skrev sist? Hm... i tisdags kväll tog vi oss en tur till Öresjö där syster och Hampus skulle tälta. Grillade korv med dem och barnen plaskade i vattnet...jätte mysigt!


Hm... ja på onsdagen va jag, Tuva och Emma en sväng på Överby. Köpte nya blommor till utekrukorna.. penseérna hade gjort sitt nu! Bytte Emmas skor till ett par super tuffa gympaskor:)

Handlade lite på Lindex... bland annat ett sött set med Mumin på till bebisen!


På kvällen fick vi besök av nästan alla Marcus syskon, va Martin som fattades bara...men det va trevligt att få fika besök! Lotta hade med sig sin hundvalp Leia... en blandning mellan shäfer och Labrador.. jättesöt!!

Idag har vi oxå haft fika besök. Angelica, hennes vovve Mio och Emelie kikade förbi! Jätte trevligt att träffa dem, va alldeles för länge sen sist märkte vi, fy på oss! Ja jag vet allt att ni läser!

På eftermiddagen kom Marcus mamma och Lotta och Leia igen. Grillade och så! Tuva och Emma va busiga och riktigt sketna så det va bara att slänga dem i badbaljan och sen sova!


Här nedanför är en skön bild på Tuvisen som stod med båda händerna i målarburken häromdagen....jätte fin, tyckte hon!!

Inga kommentarer: