torsdag 9 juli 2009

massor med saft!!

Här kokas det saft idag igen. Vi tog ju oss en tur och plockade jordgubbar i morse...och jäklar va pisseblöta vi blev.. jackan, byxorna.. ja till och med trosorna och strumporna kunde jag krama ur!!
Men lite bär fick vi allt, så nu kokas det jordgubb-och röda vinbärssaft! Har även gjort en flaska med jordgubbssaft smaksatt med citron och vanilj...spännande!!

Annars har det varit en riktig slappar dag. Har varit hos mamma hela förmiddagen. Tuvisen har varit jätte gnällig. Så tillslut fick jag henne att sova en stund, och vem somnar inte då om inte jag? 1 ½ timme snarkade vi i mammas säng! Skönt!
När vi kom hem tog jag tempen på Tuvisen för hon verkade varm, och ja det va feber... därav det dåliga humöret under dagen! Men lite ipren och köttbullar till middag så fick hon nya krafter! Somnade dock tidigt nu ikväll.. 19.10 låg båda tjejerna och snarkade så gott!

Nä nu ska jag fortsätta koka saft.. sen ta en skön dusch och bädd rent i sängen, så gott det ska bli att krypa ner där! Man blir så trött av allt regn...

1 kommentar:

Maria J sa...

Får provsmaka varandras safter någon dag. Hoppas lillfisen kryar på sig.
Hampus älskar dina kläder, han går i dom än och myser, kalsonglös.
Kram