onsdag 21 maj 2008

Va som sagt hos tandläkaren i förmiddags. Gick väl sådär... har hål i tänderna, vilket jag visste. Blir en rotfyllning i augusti och så ska jag laga ett par hål då!
Träffade Susanne o Minna oxå, fikade på Espresso House. Sen gick vi lite i affärer.
Åkte hem, och hann bara va hemma typ 15 minuter innan grannen ringde från sitt jobb o bad mig gå hem till dom för mellan tjejen Ida hade trillat o slagit i knät. Gick dit, och det såg illa ut, 2 stora jack. Så mamman fick åka hem från jobbet... och i väntan på henne mådde Ida illa och kräktes för att hon hade så ont. Stackare.. Men de åkte i alla fall till jourcentralen i... Uddevalla, suck! För Källstorp strejkar ju! Jaja, fick sy 5 stygn!

Sen har vi skrivit på alla papper för huset idag så nu ska de bara till Tingsrätten i Uddevalla o godkännas så får vi hoppas att allt går igenom utan problem!

Tuvis sover, somnade direkt efter flaskan med välling. Va super trött. Trött va hon redan vid 17, men då gick vi ut lite för jag kände inte för att ha en likadan kväll som igår... så nu var hon helt slut vid 19.30.... sover jätte gott!!

Nä, nu är det tv dags

Inga kommentarer: