måndag 19 maj 2008

Ny vecka

en liten tjej med ett väldans humör

Brr... fryser, har frusit hela natten. Men inte konstigt, va 2,1 minus ute vid 3 tiden i natt när jag gjorde välling till Tuva. Vart tog sommaren vägen? Eller, ska kanske inte klaga... släktingarna i dalarna vaknade upp häromdagen och hade 3 decimeter snö utanför.

Men från förra lördagen då det va 27 grader... till minus... fattar inte!


Lämnade Emma igår som sagt, gick jätte bra. Stannade på torp lite innan. Emma köpte sig en ny fin Hello Kitty tröja, en telefonbok, magnetdocka och en present till kompisen Nora. Tuva fick även hon en Hello Kitty tröja o en söt liten kjol från rean på H&M:) Hade även ett presentkort på 50:- så det blev billigt! Lämnade även tillbaks den radiostyrda bilen Emma fick i födelsedagspresent... bilen brukar starta av sig själv mitt i natten, spela musik o köra omkring, läskigt innan vi visste va det va! Men lämnade tillbaks den på BR o fick lite pengar!

Åt på Mc Donalds oxå... men de byggde om så det såg jätte skabbigt ut, ingen matlust alls.


Ååååhh... idag borde jag göra massor.Tvätta, vika redan tvättad tvätt, dammsuga, plocka i ordning här hemma... mm... men har ingen ork just nu!

Tuvisen sover lite, ser så skönt ut! Hon har ändrats massor på bara en vecka, typ efter att tanden ploppade fram så har hon blivit jätte busig. Har en väldans humör, bits o ska skallas om man tar nåt ifrån henne som hon inte får ha, tex fjärrkontrollen.. Sen har hon börjat hala sig på golvet, mest bakåt. Tror inte att det är långt kvar tills hon kryper!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo det har känts lite ensamt när jag inte träffat Jörgen på 2 veckor, så man känner sig lite halv! Men nu ska det bli ändring då vi kan återgå till det normala. Hoppas allt är bra med er? Kommer ni på fikan imorn? :)