onsdag 23 mars 2011

lite tid på morgonen gör skillnad...

Att börja kl 08.50 idag är riktigt skönt.
Man vaknar lagom när solen håller på att gå upp... väcker barnen. Hinner klä på dom och göra dom snygga, sen kör Marcus dom till dagis och man har själv en halvtimma på sig att fixa sig, ÄTA FRUKOST... ja det händer inte ofta nu för tiden. Kolla datorn, titta på morgon tv och bara njuta av lugnet. Ja detta lugn infinner sig inte direkt när klockan ringer 04.10... och man har 10 minuter på sig att hoppa i kläderna och göra sig något sådär respektabel.

Det negativa med att börja senare på morgonen är ju att jag inte kommer hem förrän runt 20 tiden ikväll:( men men så är det...
Blir tåg idag för övrigt. Hoppas på att vi får sluta i någolunda tid så kanske kanske man hinner tåget som går 18.12.... annars blir det till att gå i affärer en timme och ta tåget som går 19.12..

Annars då? Jo det är ju ganska så hyggligt. Går dagen i skolan gick fort som vanligt, vi bakade Petit Four... små kondisbitar. Inte riktigt min grej när man ska äta dom.. mycket marsipan, mandelmassa, fikon mm. Det godaste är Sarah Bernadth i så fall..
Nä nu blir det till att borsta tänderna och packa väskan.. V i hörs, ha en bra dag i solen kära vänner:)

Inga kommentarer: