tisdag 4 januari 2011

NU ÅKER JULEN UT!!!

Hallå där!!
Hur har ni det?
Vi har det bra... hemma själv idag med 3 busiga barn. Fast vi började förmiddagen med att åka till Vänersborg, till Jennie, Elliot och Molly på lite fika och lek. Sen hem och åt lunch. Nu har jag varit riktigt duktig och städat bort alla tomtar och julsaker. Bytt gardiner och fixat lite... men lär ju hitta någon glömd julsak någon dag.. haha.. blir ju alltid så.
Så nu är det vitt och fint hemma istället. Underbart när det är ljust:) Va på Tygladan igår och köpte nya gardiner till Hugges rum oxå, turkosa såklart. Blev jätte fint.. Tuva fick också bytt sina, till vita panellängder. Så ikväll eller imorgon ska jag försöka hinna med att byta i sovrummet.. dammsuga och dammtorka där uppe. Sen ska jag faktiskt börja packa, eller i alla fall leta fram alla sommarkläder som ligger gömda i väntan på värmen. Konstigt det känns att ta fram shorts och kjolar nu.. haha.
Tuva fick paket på posten idag från Bamseklubben. En t-shirt, keps och ryggsäck! Hon längtar jätte mycket.. synd bara för Emma som blir lite avundsjuk, men vad ska man göra. Hon får ju inte följa med för sin mamma, något hon tycker är väldigt orättvist!
Idag fyller min svärfar Willy 60 år. Grattis till honom! Imorgon ska vi hem till honom och hans sambo Helen på kalas och han kommer få en jätte fin present som vi hoppas att han blir glad för!

Imorgon ska det även hinnas med en tandläkarbesök för Hugo. 1 års kontroll.. lär ju bli samma som med Tuva. Prata lite, så får han väl en tandborste. Ja typ.

Nä nu ska jag sätta fart!! Hej svejs

2 kommentarer:

Jessica Håkansson sa...

Hej, bara bra här....så synd att inte Emma får åka med =( ha de gott kraam

Maria sa...

Håller med förgående talare! Väldigt synd att Emma inte får följa med!
Annars är allt bra med oss :) Ses på tis :)