söndag 9 januari 2011

4 barn...

Ja här sitter man framför datorn och bloggar medan man har 4 barn... borde det ens gå?
Jo då... om man skickar ut dom 2 största i snön. Ger dom andra 2 varsin flaska välling så dom somnar gott... då funkar det mesta:)

Igår vid 18 tiden kom lille Benjamin... han har varit så snäll så. Somnade vid 21.15 tiden igår och vaknade första gången vid 01... och bara en liten stund efter det började Hugo gny så då fick båda välling. Sen vaknade Benjamin vid 02 igen... men då hade han nog ont i magen, för jäklar vad det pruttades.. bytte en blöja sen somnade han om till 05, och då vaknade Hugo oxå igen.. men det åtgärdade vi snabbt med välling så sov dom tills Tuva kom och väckte oss vid 07! Så jag får säga att det faktiskt gått riktigt bra. Vi hoppas att hans mamma fått sovit gott inatt, ja pappa med... men hans mamma Angelica behövde det verkligen.

Marcus och Erik röjer här hemma... i källaren. Nåt jag hade tänkt attt hjälpa till med, men det är svårt med 2 småttingar... så när Erik hörde ordet ELDA... så kom han springandes med ett leende på läpparna! Haha..
Vi har så sjukt mkt skräp i källaren, massor med kartonger från allt vi köpt det senaste. Tv, dammsugare, kaffebryggare, kitchen aid.. funkar inte att elda allt sånt skräp i pannan, blir mycket aska då. Så då blev det en brasa ute istället!
Sen kommer väl Angelica o Jonas hit och hämtar sitt lilla pyre... fikar lite. Och så vid 15 är jag bjuden på tjejfika hos Ullis med Annica.

Ha det gott slickepott!

Inga kommentarer: