söndag 2 januari 2011

Första inlägget 2011

Ja då va det nytt år som sagt.... nytt år-nya möjligheter-nya bekymmer...
Nyårsfirandet hos Ullis och Erik va trevligt. Vi bjöds på en trerätters middag.
Förrätt:kronärtskocksoppa med vitlöksbröd
Huvudrätt: Potatiskaka med oliver, oxfilé, rödvinssås, rödlöks marmelad/gele och lite primörer.
Efterätt: vit chokladpannacotta med citruskompott

Smarrigt!!
Vi gick först en tipspromenad ute i stormen, inte så lyckat eftersom de flesta frågorna hade blåst bort. Men vi löste det sen. Tjötade en massa, djupa samtal så som invandrarpolitik..haha.
Lekte charader, lyssnade på musik mm! Hugo va bara med en stund, sen åkte han till mormor och morfar och sov över!
Barnen såg jag knappt, dom va bara nere när det va dags att äta annars va dom på övervåningen och åt godis och tittade på film. Ullis hade gjort så mysigt för dom. Dom fick varsin present, ett jätte sött gosedjur. Sen fick dom varsin godispåse.. tomtebloss i glassen:)
Tillslut somnade dom alla fyra bredvid varandra på en madrass på golvet i sann Bullerby anda!
Vi styrde kosan hemåt vid 02 tiden och fick faktiskt sovmorgon av tjejerna ända till 8.45!
glittrig och fin
Hugo käkade kex i finkläderna

Hugo, Pelle och Theo

Maria, Theo och Pelle

Moa, Emma och Theo

Tuva
Jonas och Annica
Elin och Daniel
tomtebloss i glassen va poppis!
smarrig dessert
Igår va en slappis dag. Åt frukost vid 10, sen snyggade vi till oss och gick upp till mormor och morfar. Fikade och busade med Hugge.
Sen hem och grejade lite. Vid 14.30 gick vi ut på en liten promenix. Hugo i vagnen och tjejerna i pulkan. Tuva tyckte att det va så mysigt så att hon somnade... haha. Gick i alla fall till Ullis och Erik och hämtade lite saker vi glömt. Stannade på lite fika sen fick vi bege oss hem för det började mörkna.
Vid 18 tiden kom Ullis och Erik hem till oss och käkade, de hade en del rester sen gårdagen. Vi skulle tittat på film men hittade ingen bra så det blev tv istället.
Nu idag har vi inte heller fått så mycket gjort. Jag fick sovmorgon till 9.. underbart!! Marcus är jätte förkyld och ligger och sover bredvid mig i soffan. Hade tänkt att åka iväg o göra nåt med barnen så han fick sova och friskna till. Men jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Åker nog till Överby imorgon i alla fall och byter lite saker som dom fick i julklapp... onödigt att ha 2 av vissa saker.
en dusch kanske man skulle ta så man blir människa. Sen ska jag fortsätta tvätta, kanske baka lite... ja vi får se! Kram

Inga kommentarer: