söndag 15 mars 2009

SÖNDAG


Ska om ca 10 minuter åka till jobbet, sista dagen på typ en vecka. För sen är det semester som gäller:)
Igår kväll blev det middag och schlager med familjen. Mamma, pappa, Maria, Putte, Liza och Melker.. och min Marcus och Tuva såklart! Marcus hade gjort en smarrig rotfruktsgratäng och till det severades det hemmagjord rostbiff med sallad och kall sås:) mumma!!
Tittade på melodifestivalen, och sen åkte de hem.. åh, va trötta vi var då! Hade inte sovit så mycket natten innan för Tuva hade 40 graders feber då. Men var feber fri hela dagen konstigt nog.
Sov inte så mycket inatt heller, för Tuva va så tät i näsan så att hon inte kunde ha nappen i munnen och blev då jätte ledsen. Lite feber hade hon oxå. Men nu sover hon gott här bredvid mig i soffan.
Ja, jobbba va det idag.. Marcus och Tuva är hemma, skulle väl få besök av Marcus bröder.
Ikväll när jag kommer hem vankas det amerikanska pannkakor, blev helt plötsligt jätte sugen på det:)
Imorgon ska Marcus jobba men på kvällen åker vi till Göteborg och hälsar på Cattis. Ja just det måste fixa en försenad födelsedagspresent till henne oxå!
Nu sitter alla kompisarna i bilen påväg till Sälen, vi åker ju inte upp förrän på onsdag. Surt.. men är ingen idé att sura.
Men det finns inget att göra. Emmas mamma vägrar, vi har erbjudit henne extra veckor mm. Och grejen är ju den att vi sa redan i somras, i juli att vecka 12 2009 ska vi åka till Sälen. Men icke. Den själviska lilla kossan är precis lika störd som vanligt!! Hon förstår inte själv att det kommer falla tillbaks negativt på henne sen, umgänges sabotage ses det väldigt allvarligt på nu för tiden!

Inga kommentarer: