fredag 21 november 2008

God morgon... det är kallt ute och snö! Blä.. men kanske lite skoj för barnen! Körde hem igår efter mötet på facket. Det snöade massor.. såg verkligen ingenting. Jobbigt det där då man koncentrerar sig på att se vägen men det enda man ser är snöflingor! Jaja hem kom jag efter en stund.

Mötet på facket var intressant. Fick svar på våra frågor.. turordningslistan, uppsägningstid, och lite om a-kassan! Bra att veta.

Idag jobbar jag 10-18.15.. lämnar Tuvis på dagis vid 9.30. Min syster jobbar på Hobbyhörnan idag så vi ska luncha ihop, lite skojsigt!
Är ledig i helgen vilket är skönt.. ska kanske ner till Carola (chefen) på galej på lördag kväll. Men är inte helt bestämt än!

Har en riktigt bra nyhet... ÄNTLIGEN lyssnar myndigheterna på oss och ska starta en utredning mot Emmas mamma. Förstår inte vad som ska krävas innan de får upp ögonen.. men som sagt nu äntligen lyssnar de på oss! BVC och dagmamman ska höras samt hembesök hos oss vardera! Perfekt om det hinns göras innan vi ska till Tingsrätten den 15 januari!

P&K

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej

Jag är i alla fall på i morgon. Ska snacka med Låla och se mer hur planerna är...

Kram Angelica