måndag 27 oktober 2008

Höstlovsvecka...
Skönt för vissa, som är lediga.. hektiska för oss som jobbar i leksaksaffär eftersom ALLA föräldrar och barn kommer till oss och fördriver lite tid och låter barnen leka som om det vore en lekplats.

Tuva har sovit ganska gott inatt.. bästa natten på länge. Somnade vid 19, vaknade och pratade lite men gick in och gav henne nappen så la hon sig och somnade om så gott. Vaknade vid 4 och hostade så då fick hon hostmedicin och nässpray och somnade om! Så vaknade vi när pappa Marcus gick till jobbet vid 06.30!
Nu har Tuva precis ätit frukost, det lilla jag fick i henne av gröten.. matvägrar just nu! Men men, får se ifall hon vill ha en smörgås om någon timme eller så..
Blir dagis idag!! Lämnar henne vid 11.00 sen hämtar Marcus vid 16.30... om hon nu inte blir sjuk igen, då hämtar mormor när det behövs!
Idag är det löning.... klirr i kassan:) så skönt att äntligen tjäna egna pengar.. får ut dubbelt så mkt nu när jag jobbar som när jag vart föräldraledig.. hur har vi klarat oss? Men men... har ju en hel del utgifter och en massa saker som ska betalas. Stugan i sälen ska betalas, måste spara pengar till Vemdalen i jul och så åker vi ju till Uppsala om 2 veckor och hälsar på Marcus släkt!

Inga kommentarer: