fredag 2 januari 2009

Summering av 2008

Tänkte göra en liten summering av året som gått:
JANUARI
Tuva va stor nog för att smaka gröt första gången, va väl sådär tyckte hon. Vi investerade i en ny soffa till vardagsrummet...
FEBRUARI
Kusinen Melker föddes den 1/2. Februari präglades av sjudomar oxå.. operation av handleden, förkylningar och även en lunginflammation drog jag på mig 14 februari förlovade jag och Marcus oss:)

MARS
I mars kom först våren så vi började fixa i trädgården men dagen efter den kom även vintern.. massor med snö i flera veckor gjorde att vi kunde åka pulka och bygga snögubbar. Påsken var riktigt kall! Jag fyllde 24 år oxå!

APRIL
I april tyckte vi inte att vi hade fått nog av snö, så vi åkte med ett par kompisar till Sälen. I mitten av april kom våren och då tog vi bland annat en tur till Göteborg för en tur till slottskogen!

MAJ
Maj månad började inte bra.. hela familjen drog på sig magsjuka lagom till Melkers dop. I slutet av maj kom värmen och det spenderades en hel del dagar i poolen: Tuvas första tand kikade upp och hon började oxå att krypa.

JUNI
Var på Hampus skolavslutning, systers kompis gifte sig och jag hjälpte till på bröllopet. Firade midsommar med vänner i Vänersborg.. Hann även med ett besök till Borås Djupark

JULI
Var våran semester månad, Emma bodde hos oss varannan vecka och en av dem spenderadee vi i Varberg och bara hade det gött! Marcus började byta vårat tak i värsta sommarhettan.
AUGUSTI
Vi fick tillökning i familjen, 3 små kattungar.. Marcus fyllde 27 årSEPTEMBER
Var en spännande månad.. Tuva fyllde 1 år, det firade vi med stort släkt kalas! Sedan börjadehon på dagiset Kaprifolen.
OKTOBER
1:a oktober började jag jobba igen. Och livet som arbetande småbarns mamma tog fart, lite VAB dagar då Tuva va små krasslig. I mitten av oktober fyllde Emma 4 år och då hade vi stort kalas! Tuva lärde sig att gå oxå!
NOVEMBER
Bestod livet av jobb. Även denna månad fick vi smaka av livet som småbarnsföräldrar och delade på de VAB dagar som blev.. inte lätt med en febrig Tuva som aldrig ville bli frisk.
DECEMBER
Lucia firande på dagis och en mysig lördagkväll med julgodis bakning och julklappsutdelning med Marcus familj. Och efter flera veckors slit på jobbet fick vi våran välförtjänta semester i Vemdalen! Massor med skidåkning och pulkaåkning!!
Tuva pratar nu för fullt..härmar allt man säger. Sjunger även mycket.

Inga kommentarer: