lördag 24 januari 2009

LÖRDAG

Bus Tuva är i farten
Emma hjälper pappa och Andreas att snickra på övervåningen

Emma och hennes lilla bebis
Hallåj hallåj! Lördag va det här. Full fart.. Marcus, Andreas och Emma bygger på övervåningen.. eller river snarare.. golvet ska bort så att de kan dra avloppsrör och sånt!
Tuva blir jag tokig på. Hon tittade på film på sin dvd spelare men pillar och pillar och efter 5:e gången hon har stängt av filmen får det vara nog. Så nu sitter hon i sin spjälsäng och skriker.. men vad ska man göra med någon som inte lyssnar. Finns det någon trotsålder som kommer när de blir runt 1 ½ år? Vi har varit väldigt förskonade med Emma.. inget trots alls. Så därför har Tuva fått allt och lite till. Grejen är ju den att man blir väldigt trött på sig själv efter en hel dag av tjatandes och rätt trött i öronen av att höra hennes skrik. Vi ska snart ta på oss lite regnkläder och gå ut i skitvädret en liten stund så hon får leka lite i sandlådan och så att jag kan städa kaninburen.. Vi hörs senare... puss och kram



1 kommentar:

Färdigbloggad sa...

Hejhej! Eldkorgen köpte vi impulsivt när vi var på Mio häromdagen. Det fanns bara en, men de kanske får hem fler? Annars finns det en betydligt dyrare variant på Svenska Hem i Vänersborg... Ha det gott!