söndag 25 januari 2009

Maria läser en spännande Barbapapabok för barnen Och efter det busades det massor
En promenad tog vi..
sötaste systrarna i världen..
Hej! Idag har vi haft besök av min snälla syster och hennes pussgurka Hampus:) Ett välbehövligt besök så att tjejerna fick busa lite.. och precis som vi trodde så har nog Tuva varit understimulerad de här dagarna hon har varit sjuk. Så när vi nu fick besök så slutade hon gnälla och det mesta föll tjejen i smaken. Liten sagostund sedan gjorde vi mänskliga pyramider på golvet. Den bästa fikan någonsin bjöd vi oxå på, enligt Hampus. Coca Cola, Ballerinakex och lösgodis. Här behöver man inte göra sig till och baka. Efter fikan gick vi till mamma och pappa så barnen fick leka lite ute. Va ett tag sen vi var där.. och Emma verkade ha saknat lekstugan.
Åt lunch sen åkte de hem. Då kom istället mamma och pappa hit och käkade lite, av den överblivna lunchen. Och Tuva fick massor med fina kläder som mormor fyndat på rean! Vid 18 tog jag med mig Tuva och Emma och gick upp till dem, så de fick bada i den giganttiska badbaljan. Sen gick vi hem, bara jag och Emma för Tuvisen ska sova där inatt. Dagis har ändå planeringsdag imorgon så då får hon vara hos mormor.. och efter hennes nattliga bravader denna veckan kan det vara lite skönt för oss att sova. Bara för det lär hon sova som en stock hos mormor, brukar vara så! Imorgon blir det jobb 10.19.15.. gött att komma tillbaks. Blir rastlös av att vara hemma för länge!
Puss o kram..

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack själv för en mysig söndag. Fina bilder...hampus skrattade åt fikan som du skrev, det var ju gott sa han. Snart får skitungen komma hit och sova hos oss. Ha det så gott alla glada i vesten...Ps det gick bra hos chefen idag, fick grinat av mig lite, så nu känns det bättre. KRAM