tisdag 6 januari 2009

Mammas lilla stumpa sover lite middag nu..
Natten blev som förväntat. Hon sov gott mellan 17 och 20, sen vaknade hon och va hungrig. Åt en smörgås och myste i soffan med sin pappa. När vi skulle gå och lägga oss va hon inte alls trött. Vet nog inte vad klockan var när hon somnade, men hon vaknade fort igen och va jätte ledsen i omgångar. Hon fick lite ipren och somnade gott sen.. sov ända till 9.20.. världsrekord! Men vaknade med helt igenkletade ögon och igensnorad näsa. Så då fick jag bli elaka mamman igen som torkade bort allt var och snor, inte poppis alls. Och tillråga på allt fick hon ipren, bricanyl, nässpray och ögondroppar.. stackars tjejen! Men efter det piggnade hon på sig. Åt nästan en hel portion gröt och har lekt lite. Allt går ju dock inte vägen för denna lilla tjejen. Ramlar och slår sig hela hela tiden.. tror att det är armarna och benen som växer så motoriken blir konstig. Snubblar på allt!
Jaja, så är det! Marcus och hans bror Martin är just nu ute och sätter upp våran nya utebelysning. ett ord: ÄNTLIGEN!!! har tjatat om utebelysning sen förra hösten, men nu är de på väg upp.. 12 st lampor som är ca 1 meter höga och kommer stå längs hela gräsmattan. Sedan en belysning på väggen vid ytterdörren och en vid källartrappan!
Kalkon middag står på schemat klockan 16. Vi får se ifall Tuva orkar följa med, vill ju inte att hon ska smitta ner kusinen Melker som förövrigt har namnsdag idag, Grattis lill killen!!

Inga kommentarer: