lördag 13 december 2008

LUCIA

Tuva med tomteluvan nere för ögonen...
Sankta Lucia...
Nu är slutet av våran "mini julafton" här. Barnen sover, och alla är nöjda och glada!
Hur ska man börja att berätta om allt som hänt sen igår? Hm.. Jo igår vaknade vi tidigt tidigt, och åkte till Tuvas dagis där det bjöds på ett mysigt Lucia tåg.. Tuva va jätte duktig, men sjunga ville hon inte. Och när lamporna tändes för att vi föräldrar skulle ta kort upptäckte Tuva sin mamma och pappa och blev lite ledsen.. Fikade på pepparkakor innan vi åkte hem. Dagen på jobbet var trist.. sjuk lite folk, vart fan är ni allihopa som ska köpa julklappar??
Efter jobbet åkte vi till familjen Ekman där det bjöds på olika glögg sorter och sedan lite tacos.. mums! Åkte hem vid 22 med 2 trötta barn!
Imorse när väckarklockan ringde ville vi inte gå upp. Men hade ju inget val.. jobbade mellan 9-15.15.. gick super duper fort. Min syster åkte med hem, för Marcus passade Hampus. Vid 17 kom alla Marcus syskon ( utom Cattis, som är i Australien) och Marcus pappa och hans sambo Helene. Vi bakade pepparkakor, gjorde ischoklad, kola, knäckbräck, marsipanfigurer och ett fint pepparkakshus!
Hade julklappsutdelning.. tjejerna fick jätte mycket fina julklappar. Även jag fick några. Ett underställ av Emmisen.. ett par raggsockar av Hampus och ett jätte fint fat med ljus av Marcus bror Martin och hans tjej Linda! Nu sitter vi i soffan och slappar.. imorgon blir det jobb mellan 11-16.15.. puh, men det är inte långt kvar nu.. nedräkningen är viktigt..
10 dagar tills stägning
11 dagar tills julafton
5 arbetsdagar kvar på BR i stan...

Inga kommentarer: