måndag 13 september 2010

Trötta efter en kalashelg!

Ja vi är väldigt trötta efter denna helgen... har lärt mig att det blir liiite för mycket av det goda när man har kalas 2 dagar i rad. Märktes på Tuva igår kväll, då va det inget som va bra. Så det blev en riktigt tidig kväll för barnen igår. 19.00 sov alla tre:)

Ja ska vi dra en liten sammanfattning över helgen..

I lördags grejade vi hemma, städade, förberedde maten och tårtan. Vid 17 tiden kom alla gäster:) Ullis, Erik, Moa, Theo, Andreas, Jessica, Alexander, Elin och Daniel!

Tuva fick massor med fina paket, bla. en cykelhjälm, klänning, neccesär, tofsar, spännen, armband, nagelack, förkläde, vantar och drickflaska.... tror inte jag glömt något.
Vi åt tacos och sen en massa tårta, kakor och godis! Några åkte hem ganska tidigt, men Ullis, Erik, Moa och Theo stannade hela kvällen!

Pippi öppnar paket
världens sötaste pippi
Pippi


superman
Marcus och Moa
Ullis och Theo
Tuvas tårta
hade lite fyrverkerier:)
kö till fiskedammen
prinsessan Emma
Och så kom vi till dagen som Tuva längtat efter i flera månader.... 12 september, Tuvas 3 årsdag!! Dagen började väl inte på topp. Tuva väcktes med frukost på sängen... men då kom tårarna. Antagligen för att hon va så trött.... men efter några paket blev det bättre. Åt smarrig frukost med kokt ägg:)
Sen grejades det lite hemma, tog en promenad i det sköna vädret. Vid 15 kom gästerna, denna gången va det mormor, Maria, Hampus, farfar, Helen, Alfred, Ellinor, Ebba och Ante.
Lite paketöppning, men Tuva tröttnade efter andra paketet... hon fick massor med fina saker... 3 par vinter/höstskor, resväska, axelväska, countrylekset, massor med kläder, strumpor, trosor, elsborg tröja, badbomber, förkläde och kockmössa, godis, leksakstelefon, tuschpennor, modellera, studsboll, ritmall... och ett stort paket som innehöll en cykel, och då kom den skönaste kommentaren "mäh, jag ville ju ha en röd cykel"... sa hon och muttrade lite.

Bjöd på kakbuffe och sedan en lejontårta, men oturligt nog så trillade en jävla flaska på tårtan i kylskåpet så den blev lite massakerad på ena sidan.. suck!!
När alla åkt hem slappade vi i soffan, tjejerna tittade på film och åt kvällsmat sedan blev det som sagt sängen tidigt...
paketöppning i sängen
alla är trötta utom Hugo
Hugo och Ebba
världens finaste tjej... älskar dig så mycket!!
sötast
kakor i stora lass
Ebba
tårtan..
Tuvas fina cykel

Inga kommentarer: