söndag 26 september 2010

Klassåterträff..


Jag måste erkänna, det är inte ofta det händer... men idag har jag varit lite småbakis.. Gårdagskvällen va grymt trevlig. Klassåterträff med klass 9E på Fuxernaskolan, 10 år sedan vi gick ur 9:an... börjar man bli gammal nu?
Vi började kvällen med en förfest hemma hos en av tjejerna i klassen, Maria. Där strömmade det till massor med folk och vi va nog 15 st allt som allt. Alla fick dra sina "livshistorier" för varandra. Det verkar hända en del på 10 år..

Jag och Angelica va dom enda tjejerna som har barn, 2 grabbar i klassen är pappor. Så vi blev utsedda till kvällens MILF´ar men även "Morsor på stan" haha...
Gick till folkets hus (Lilla Edet) vid 19.30 tiden, där vaknades det fördrink och sedan buffé som va sådär. Chokladkakan till efterätt va mycket godare än maten i alla fall. Drack, tjötade, drack och tjötade..
Va hemma vid 01 tiden, va väldigt nöjd över kvällen! Inte ofta man får så mycket egoboost på en och samma kväll. Komplimanger hit och dit, att man såg bra ut för att fött 2 barn:) att dom va glada för att man lyckats ganska bra i livet!

Idag har det varit en liten bakis dag... eller förmiddag i alla fall. Kom inte in i duschen förrän 11.30 sen satte jag fart i och för sig. Har bytt gardiner i köket och vardagsrummet, putsat fönster och fixat lite. Mamma, Liza och Melker kom på fika/lekbesök en stund.

Nu är Emma och Tuva ute en sväng, passar på innan det är dags för kvällsmat och läggdags. Marcus staplar ved som han köpt idag, av min gamle mellanstadielärare, haha.. vi som pratade om honom igår på festen! Märkligt vad världen är liten!
Imorgon är det måndag, Emma åker till sin skola igen, Tuva ska till dagis och på kvällen är det NIF gympa:)
Puss puss på er så hörs vi

Inga kommentarer: