torsdag 23 september 2010

det är inte ofta...

men mer sällan jag hinner blogga nu för tiden. Har fullt upp här hemma!!

Snabb sammanfatting:

Måndag:
Ja då gjorde vi faktiskt inte så mycket, dagis va stängt för planeringsdag. Fikade med morfar som har semester denna veckan och bygger en ny trappa. Sen på eftermiddagen va det NIF gymnastik och då va Hugo hos Maria och Hampus. Marcus va på möte hela kvällen.

Tisdag:
Ja oj då va det full fart.. Dagis va stängt och vi bakade bullar med Ullis! Tuva bakade en orm och en jätte stor bulle:)
På eftermiddagen kom mamma hit och målade Emma och Hugos nya rum, blev svinbra!

Onsdag:
Dagis för Tuva, grejade hemma sen hämta Tuva och så lunch med Marcus på Överby sen hem och greja mera. Flyttade möbler och saker i rasande fart. Fick besök av Håkan och Gun. Håkan hjälpte Marcus med kaminen, borrade hål in i murstocken. Skämdes för hur det såg ut här hemma, saker överallt. Men det blir så när man möblerar om!!

Torsdag:
Tuva va hos Lotta på morgonen sen hämtade jag henne på dagis och då åkte vi hem och fortsatte att fixa. Storstädade vårat sovrum, nya gardiner mm. Hugos rum börjar ta form nu, blir super fint. Lovar att visa bilder någon dag när jag har tid över...
Måste bara visa denna ursöta bild, tror att Hugo växt ur sin spjälsäng, eller vad tror ni?


Imorgon är det fredag igen, helger kommer med full fart! Emma helg så Marcus ska hämta henne på fritids imorgon. Vet inte riktigt vad planerna är i helgen, fortsätta greja och en tur till Nuntorp blir det nog, va Islandshästens dag, och Marcus pappa och hans Helen skulle dit med hennes häst!
Nu ska jag äta ananaspaj och titta på Idol... har fått tråkiga besked idag, så man blir lite nere:(

3 kommentarer:

Maria J sa...

Skönt att veta att du jobbar och står i. Söt kille i spjälsängen.

Kram

Ullis sa...

Haha dags att köpa ny säng till lillkillen. ;-)

Ja bullarna blev ju riktigt bra. Får vi göra om när det är tomt i frysen igen...

Dita sa...

haha!! vilket underbart kort på Hugo gubben!!