måndag 11 juli 2011

Ny vecka igen

Och jag hoppas att denna veckan blir mycket bättre än förra. Hugo är pigg och glad vilket är underbart. Ska ringa läkaren idag och hoppas att alla provsvaren kommit så man kan lägga detta lite åt sidan.. Kattbettet ser bättre ut, blev allt en tur till akuten på Uddevalla sjukhus, men dom verkar vara helt IQ befriade där. Sköterskan läste det jag hade berättat för henne på sjukvårdsupplysningen och stod som ett frågetecken när det gällde Hugos sjukdom..
Sen när hon kollade på kattbettet skakade hon på huvudet och sa nej där där är inget kattbett och så hämtade hon en läkare som sa precis samma sak.. Nej inget kattbett, kanske insektsbett!! Eller NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.. idioter.
Vem fan får 5 insektsbett på arm/handen samtidigt med ca 1 cm mellanrum i en halv cirkel?? Jaja, vi åkte hem i alla fall.. lagom irriterade.
Men det har inte blivit värre i alla fall och det är riktigt skönt!

Idag blir det utflykt som står på schemat. Alingsås med mamma och Mia.. där ska vi först till Nolhaga parken och titta på lite djur, sen blir det fika och shopping på bla Balders Hage:) Mys!! Hoppas Tuva sköter sig så man slipper vara arg på henne, hon är så fruktansvärt trotsig den damen..

Nu ska jag fixa lite och ringa några samtal innan vi åker!

Ha det gott, kram!!

Inga kommentarer: