måndag 18 juli 2011

Måndag kväll

Hej på er!

Jaha då va det måndag igen.. eller nja måndagen är ju snart slut..
Vad har hänt sen sist då? Bloggar ju inte alls så mycket som jag skulle vilja, orken och tiden finns inte och jag prioriterar familjen istället. Men nu har jag lite tid över...


Fredag morgon började med att jag färgade håret.. blev lite rött. Haha, ser ut som ett stoppljus i huvet nu..
Sen åkte vi in till stan. Tittade på Knatteprovet och Kraftprovet. Tog en runda på stan och sen på kvällen va vi ute och åt med Ullis, Erik, Minnah, Annica, Jonas och Klara.

Lördag va jag själv hela dagen. Marcus va i Lilla Edet och meckade med bilar.. Plockade körsbär.. fikade hos mamma och pappa, bestämde oss för att åka till stan så jag åkte och hämtade upp Ullis och Minnah. Gick runt och kikade, åkte karuseller och så. Sen hem, slänga i sig lite mat. Snygga till sig för sen bar det iväg på tjejfest! Och tjejfest va det vill jag lova... det målades naglar..

det shottades sambuca och baileys... blääääää

Lite sliriga drog vi oss ner till stan. Hamnade på Olearys där vi hade jätte kul, asså fan vilka tjejer.. hur roliga som helst.

Lite mycket att dricka kanske?


När klockan slog 2 gick vi ut från Olearys och hängde lite på stan.. råkade hitta en lila presentsnöre rulle som blev en liten labyrint genom stan.. Haha! Sov i alla fall hos Mia i stan, vaknade upp lagom seg... bläää.. Gick upp till strömslund och hämtade bilen. Sen hem och slappa i soffan. Blev inte mycket gjort igår.

I morse åkte vi till Lysekil och hämtade Emmisen. På hemvägen stannade vi på Mc Donalds och käkade frukost.. gott!

Trulsa

och hennes syster Trollet

Jätte rolig lekavdelning med mega lego!





Handlade lite mat, hämta en bil i Lilla Edet sen hemåt. Barnen lekte lite ute... Hade lite tråkigt så vi bestämde oss för att gå till skogen och plocka blåbär. Det va super mysigt.. sen kokade Mia blåbärssylt.. ska bli gott att provsmaka:)


På eftermiddagen blev Hugo hängig med feber och sånt. Hans mage va ju bra i si sådär 5 dagar sen ballade den ur igen:( Stackarn.. vill ju bara att han ska må bra. Men han fick ipren och sov en stund sen va det tjo och tjim i några timmar till..
Emma har oxå smittats tydligen. Så jävla typiskt eftersom hennes mamma vägrade testa henne från första början. Och nu bär hon på det och kan ha smittat flera andra...

Inga kommentarer: