söndag 3 augusti 2008

Wiiiieee!
Va på Ikea idag ju, vi behövde ju ingenting men handlade ändå för 4500:- haha! Kom på att vi kunde köpa skjutdörrar till garderoben i hallen när vi ändå hade släpkärra!! Så nu fixar Mackan med det.. pilligt!

Annars så händer det inte mycket... eller jo, jag som är värsta fixaren har fullt upp! Planerade ett par dagar inför loppisen i lördags.. o så fort den var avklarad började nästa planer smidas. Årets kräftskiva. Från början var det tänkt att vi skulle ha 2 st, en för kompisar och en för familjen. Men nu har vi ändrat våra planer. Det blir 1 stor kräftskiva, i den gamla logen där vi hade loppisen! Toppen då man slipper bry sig om att få plats, bord o stolar mm!
Så nu har inbjudningskorten gjorts.. bara att dela ut dem o hoppas på gensvar!!

Ett problem har vi bara, har ju ingen barnvakt den kvällen då vi bjudit alla vi känner! Haha... jaja vi får se hur vi löser det!
Ska ju även fixa 3 kalas oxå inom kort.. eller nja, nästan. Marcus kalas den 20:e augusti.. blir bara lite kaffe här hemma! Sen är det Tuvisens o sen Emmas... då blir det både vuxenkalas o barnkalas!

Imorgon är det måndag o då hämtar vi Emmis Pemmis, på eftermiddagen ska jag, Emma o Tuva på kalas hos tant Angelica som blir 24 år!!

Inga kommentarer: