söndag 22 juni 2008

Åh, vad härligt jag sovit i natt. Tuva somnade i sin säng alldeles själv, hade försökt en stund med att somna henne i famnen. Men gav upp och la henne i sängen... och vips så sov hon.
Och har sovit nästan hela natten, pruttat en del. Men det är för att hon har lite ont i magen.

Midsommar firandet var skoj, vissa blev lite för fulla... att folk inte växer upp. Vi åkte hem vid 23 tiden vilket var skönt. Igår grejade vi hemma hela dagen. Rensade i källaren, slängde massor!! Sen klippte jag gräset WOW!!! Fast det va inte så jobbigt, men fick ont i händerna det va det värsta... har 3 blåsor. Ska ha handskar nästa gång. Så nu har vi det jätte fint i trädgården. Min snälla syster klippte runt rabatterna och gjorde det fint.
Nu är Marcus hos Erik och river ut deras gamla badrum.. så där lär han va heeeela långa dagen. Vad jag o Tuva ska göra är inte bestämt, beror på vädret. Men det ska ju bli regn, så man kan väl inte vänta sig något annat.

I torsdag när Ullis o Erik va här bokade vi stuga till sälen semestern vecka 12:) Vi blir nog 10 pers denna gången. Skoj!

Sen frågade min bror oss på midsommarafton vad vi hade för planer på jul. Ingenting då det är 6 månader dit. Han frågade om vi fira jul i Vemdalen. Puttes tjej Liza kommer därifrån o hennes pappa o systrar bor där! Åh, va mysigt. Garanterat en VIT JUL!!! Så vi struntar i julklappar till varandra och ger bara till barnen, alltså Tuva, Hampus o Melker... Emma ska vara hos sin mamma under julen så henne får vi fira jul med över nyårshelgen.
Blir mycket semester eller föräldraledigt att ta ut. Men, men ska bli så underbart skoj! Så är det ju faktiskt bara 2 veckor kvar tills vi åker till stugan i varberg allihopa... hoppas på fint väder!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ica Maxi ;)