söndag 23 september 2012

Hälsade på nya kusinen




Glömde ju skriva att vi va uppe i Mellerud i onsdags och hälsade på nye lille kusinen som anlänade den 8 september... Sicken sötnos, man blir inte nådigt bebissjuk. Och inte bara jag, både Tuva och Hugo tyckte att han va super söt och ville ha en egen liten lillebror!

Annars lider helgen mot sitt slut..
Har hunnit med en hel del. Igår blev det shopping på förmiddagen. Barnen växer så att det knakar.. så det blev 6 par skor, 2 nya jackor och en mössa. Samt massa mat..
Sen hem och fixa för på kvällen kom familjen Bohm på middag. Blev italienskt.. med lite plock till förrätt.. sedan fläskfile med italienskt täcke och potatisgratäng och en citron tartlette med italiens maräng till efterätt. Sedan väntade lite bubbelbad:)

I morse startade vi morgonen med mysfrukost. Sedan fixade vi hemma, tjejerna va ute och lekte. Och sen gick vi upp till mormor o morfar och fikade. Hem igen och så sov Hugo middag i.. 3 timmar, han va såå trött. Den här dumma förkylningen tar musten ur honom. Middag och sen på kvällen fick barnen bubbla innan det va dags för kvällsmat och sovtime. Hugo somnade på stört trots den långa middagsluren. Nu har vi myst framför brasan, läst en bok och ätit Creme Brulee... lite tv och sen sova. Imorgon är det ny vecka... den sista i september... fasiken va tiden går fort!

Inga kommentarer: