söndag 23 oktober 2011

Och så va ännu en vecka slut...

Tiden går så jäkla fort så det är inte sant. En vecka till är slut... snart är året slut oxå...

Jaja vad har vi gjort denna veckan då? Ledig i måndags. Ullis, Minnah, Annica, Klara, Elin och Kevin va här på mumsig frukost. Tog oss en skön promenad med vagnarna. Jätte kul att träffas allihopa med bara barnen:)


Minnah
Kevin

Klara



Sen har jag gått i skolan tisdag, onsdag och torsdag. I torsdags bakade vi massor med bröd i skolan med choklad i som vi skulle sälja på mässan. I fredags va vi lediga igen. Då följde vi med och hämtade Emma i skolan. Sen handlade vi mat, åkte hem och grejade och hade en myskväll.

I lördags kl 11.00 hade vi kalas för Emmisen som fyllt 7 år! Oj vad mycket fina presenter hon fick, pysselsaker, pyssel och läroböcker, pussel mm. Av oss fick hon en till våning till dockskåpet och lite möbler dit. Skor, thermobyxor, taklampa mm...


Ja massor fint:) Vi bjöd på Smurfbakelser! Och barnen lekte massor. Affe, Ellinor och Ebba stannade även på lite lunch, vilket va mysigt! Alltid lika trevligt att umgås med dom!

Hugge

Emma öppnade paket

Emma och farfar

Ebba mumsar och äter

Smurfbakelserna!



På lördagkväll blev vi bjudna till Ullis och Erik på middag ihop med Annica och Jonas!

Idag har jag varit p Chokladkalaset i Göteborg hela dagen! Det va stressigt och jag blev lite irriterad på mina klasskompisar. Men så är det ibland!

Jajaja, ny vecka nya äventyr väntar...

På torsdag blir det kul i skolan. Tony Olsson en känd konditor kommer och lär oss om praliner:) Och helgen är fullspäckad med middagar!


SeeYa!!

Inga kommentarer: