söndag 11 september 2011

Då va helgen slut...

Ja då går helgen mot sitt slut. Men det har varit en jätte bra helg med full fart.. Barnkalaset på lördag förmiddag. Sen vid 18 kom Marcus syskon med respektive hit. Då käkade vi lite kräftor och räkor... Mm.. så gott:)







Till efterätt bjöd vi på Disney Prinsesstårta


Det blev en ganska lugn kväll. Barnen va jätte trötta och lite små griniga.


Idag har vi slappat mest. Fick ett ryck och rensade ur kattvindarna med alla lådor med barnkläder vi sparat. Så nu har jag packat 2 påsar med urväxta Tuva kläder till Molly och en stor påse till Elton och en till Liv! Hoppas att det uppskattas... är ju väldigt fina kläder.. mycket minnen. Men dom gör ju ingen nytta på vinden. Bättre att låna ut/ge bort medans det fortfarande är moderna. Blir det en bebis någon gång i framtiden så får man köpa nytt i så fall..


Jaja. Måndag imorgon.. men det är en riktigt kort vecka vilket ska bli underbart skönt. Måndag och tisdag på Maxi sen på onsdag förmiddag tar jag och några klasskompisar tåget till Stockholm för att gå på Bagerimässan hela torsdagen. Hem igen på fredag och på kvällen är det äntligen dags för Lars Winnerbäck ihop med brorsan faktiskt!

Sen helg och inte mkt inplanerat och sen bara en vecka kvar på praktiken. Tiden går fort..


Ha det gott allihopa... vilka ni nu är som läser?!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hejsan! Emelie tackar så mycket för kalaset, det var mycket uppskattat. Hoppas veckan blir bra och vi kanske ses på torsdag.