onsdag 31 augusti 2011

Blåslagna busungar...

Blåtiran...
... och hans syster fläskläppen..






Blir en hemma dag för mig och barnen..


Tuva gick och trillade ute igår så hon bet sig på något underligt vis eller fick en sten på munnen så det gick hål precis i gropen under näsan.. och sen gick hon rivmärken på hela näsan och den är blå och svullen. Så det blir tandläkaren vid 13.40 för att kolla så inte tänderna tagit skada.. Sen får vi se ifall vi ska till VC, ringde deras BVC sköterska för att rådfråga. Kan va bra att få det dokumenterat. Blir i alla fall till att anmäla det till försäkringsbolaget.




Och Hugge liten gick ju och trillade oturligt på dagis i förra veckan. Fröknarna visste inte direkt vad han gjort mer än att han skulle hämta ett pussel. Och resultatet blev världens största blåtira.. eller ja inte först, då blev det bara ett litet rött märke. Men ju längre tiden gått så blir bara blåtiran större och större. Nu är det på halva ansiktet.. brun/grönt/blått... ser galen ut.




Jaja.. väldigt skönt att va hemma idag i varje fall. Kände igår att jag börjar bli lite små krasslig. Ont i kroppen.. halsen och huvudet. Emma va ju här i helgen och snorade massor och ur Hugos näsa rinner det.. så det är väl klart att jag blir sjuk nu:(

Inga kommentarer: