fredag 11 juli 2008

HEMMA IGEN..

Borta bra men hemma bäst, eller vad är det man säger? Vi har haft en mysig vecka i varberg..
Lördag: kom vi ner till Varberg vid 15 tiden, gjorde oss hemmastadda i stugan och åkte sedan en sväng in till Varberg. Gick en promenix vid havet, tuvisen badade fötterna:)
Söndag: Åkte vil till Österöö fårfarm, tittade på får och lamm.. söta:) gick på picknik och handlade lite gott i deras handelsbod. Åkte runt och kikade lite. Mötte upp min bror o hans tjej, grillade gott på kvällen
Måndag: Åkte vi till Träslövsläge, en fiskehamn i Varberg.. åt super duper mumsig glass! Va inne i Varberg och Putte, Hampe o Tuvisen badade. På eftermiddagen åkte vi tjejer till Ullared och spenderade pengar!!
Tisdag: Grabbarna begav sig till Tyskland vid 05 på morgonen, vi tjejer som va kvar och Melker förstås va inne i Varberg och kikade i affärer!
Onsdag: blev en riktigt slappar dag.. vi tog en tur till Varberg på kvällen och käkade på en grekisk restaurang och spelade minigolf
Torsdag: va vi i Falkenberg. Putte, Liza, Hampus, och Emma badade på Skrea strand... (tuva bada fötterna) På kvällen gick pappa, mamma och Hampus på Revy "Solsting och Snesprång!
Fredag: Åkte Putte, Liza och Melle på förmiddagen. Vi tog en utflykt till ett mejeri som gjorde super smaskig ostkaka. Efter det packade vi bilarna och for hemåt!

Jupp, det va det... skulle åkt imorgon vid 12... men då det va lite halv dåligt väder och ingen varken hade råd eller lust att fara omkring i bilen mer på jakt efter något att göra så packade vi ihop oss och drog hem. Skönt för oss, speciellt Emma.. nu får hon en natt hemma innan on åker till mamma imorgon kl 18! Fast hon vill inte åka hem den busan... Onsdag blir bra tycker hon!
Lägger upp bilder imorgon! Kram

Inga kommentarer: