måndag 16 januari 2012

Helgen som har varit...

I fredags va barnen "lediga" från dagis, ja dom går ju bara 3 dagar i veckan nu för tiden... 15 tim allt som allt. Vi va i alla fall hos Mia och fikade på dan. Handlade lite mat och hämtade Hampus på skolan. Marcus hämtade Emma i Lysekil. Så på kvällen lekte barnen och vi slappade bara.

På lördagen va det sol, men ganska kallt. Barnen va ute och lekte hos mormor och morfar. Vi fikade lite i grillkåtan. Sen hem och fixa oss inför månadsmiddagen hos Ullis o Erik. Vi bjöds på spansk middag med Sangria, Lite små plock tapas, Paella och Crema Catalana..:) jätte gott och en väldigt trevlig kväll. Blir dock ganska hödljutt när alla barnen är med. Men dom fick bada lite i badtunnan och efter det blev det lugnare. Vi vuxna badade oxå, och det va riktigt skönt... lite hett där på slutet bara.




På söndagen gjorde vi ordning oss och åkte ner till Gbg. Först ett stopp på IKEA för att shoppa lite saker till mamma, svägerskan Liza o syster yster. Sen hem till Cattis där vi åt lunch och fikade. Och vid 14.30 va det dags för barnens stora överraskning som dom fick i julklapp av farbror Ante men inte vetat om. DISNEY ON ICE med prinsessor och hjältar:)

Aladdin och Jasmine

7 dvärgarna

Bell, kandelabern Lumière och lite bestick...

coola besticktjejerna

Prins Erik och Ariel

Tingeling

Askungen

Snövit och hennes prins

Alla prinsessor med sina prinsar!


En jätte mysig eftermiddag. Barnen va jätte nöjda. Tuva va helt lyrisk av alla prinsessor.. och ja hon konstaterade att dom va riktiga för prinsesskronorna trillade inte av huvudet på dom när dom gjorde piruetter.
Hugo satt oxå helt stilla och tyckte nog det va jätte häftigt!

Så med 3 nöjda och trötta barn åkte vi hem och dom stensomnade i bilen...


Hugo sov hos mormor och morfar inatt, och imorse körde jag och Tuva.. Emma till skolan. Sen åkte vi hem och vilade lite. Sen full fart igen. Först fika hos Ullis och Minnah och sen fika och lek hos Angelica och Benjamin. Nu ligger dom i sina sängar och jag hoppas att dom snart somnar....

Inga kommentarer: