måndag 2 september 2013

SEPTEMBER

Ja då har vi kommit in i September.. första riktigt höstmånaden. Man känner att det är kyligare i luften på morgonen. Men än vill inte värmen släppa taget på dagarna, vilket vi är glada för.
Har väl inte gjort så jätte mycket spännande det senaste....
Men Tuva har ju börjat skolan och stortrivs. En glad tjej man lämnar och hämtar på dagarna. Hugo är tillbaks på dagis, och där rullar det på.
Jag jobbar, lite lugnare period just nu. Så man kan testa lite nytt och så.
 
 I fredags körde vi fredagsmys deluxe hemma... Hemmagjort pizza intogs framför teven med Emil film. Tuva har Emil tema i skolan hela hösten och läser, sjunger och pratar om honom så vi tyckte det passa.
 
 
I lördags passade vi Melker hela dagen... barnen lekte massor och på kvällen tog vi oss en promenix ner till kanalen. 
 
Fick sällskap av kossorna som tyckte Tuva o Hugos cyklar va väldigt spännande. Så medans de stod parkerade på vägen och vi va nere vid vattnet passade kossorna på att slicka ner båda cyklarna och Hugos cykelhjälm... 
Så det blev till att cykla hem utan hjälm.
 
3 trötta men söta kusiner
 
 
Igår söndags, va Tuva och Hugo med faster Cattis och Henrik på Liseberg hela dagen. Jag och Marcus passade då på att gå i affärer i Gbg, fika och sen gå på bio mitt på dan. Snabba Cash- Livet Delux. :)
 
Nu kör vi 4 dagars jobb/skola/dagis till innan vi tar semester.... ska bli så skönt att komma härifrån o ladda batterierna ett tag.

Inga kommentarer: