söndag 18 augusti 2013

Tillbaks till vardagen då...

 
Då va denna veckans ledighet slut... imorgon börjar man jobba igen och vardagen tar fart. Marcus ska tillbaks o jobba, Hugo ska tillbaks till dagis och Tuva börjar förskoleklass... stora tjejen:)
 
Passade på att njuta i veckan som va med en tjejkväll med flickorna från jobbet. Bjöd på mat och så drack vi gott, försökte klappa kossor och bubblade bubbelbad i 3 timmar. De va helt lyriska över att vara på landet!
 Det va 4 trötta, möra och lite små berusade tjejer som hade en fantastiskt trevlig kväll! Så goa jobbarkompisar man har!!
 
 
 
 
På torsdagen drog vi oss in till stan för att klippa Hugge och sen ett besök på Strandgatan en snabbis: Handlade lite mat och sedan fick vi fin besök av moster Marie, kusin Linda och lilla Mollie.
 
 
Åt lunch, tittade på kossor, fikade, plockade vinbär, bubblade och hade en hel mysig dag helt enkelt!
 
 
På fredagen va det tråkväder.  Men tog en snabb tur till Spikön för att mata fåglar...Handlade mat sen jobbade jag ett par timmar...
 
 
Igår lördag började vi förmiddagen med en loppisrunda med mamma och pappa. Sedan blev det stallet där Tuva fick rida ut på Catch i skogen:)
 
 
På eftermiddagen blev det kalas för Håkan G som fyllt 65 år..
 
Idag har jag gjort en tårtbeställning. Blev även jobb ett par timmar... Sen hem o slappa och sen in till stan igen för att käka lite god mat på Olearys och avsluta med bio Monsters University...
Ett bra avslut på en härlig ledighet... nu jobb i 3 veckor innan det bär av till Grekland och värmen.. åh, längtar!!!

Inga kommentarer: