torsdag 19 juli 2012

SEMESTER del.4

Efter en hel dag på Kolmården lämnade vi Elin, Daniel och Kevin och styrde kosan mot Uppsala och dom styrde sin bil hemåt.
Va på hotellet på fredagskvällen, åt mat och barnen lekte i lekrummet. På lördagen åkte vi till Marcus mormor och hälsade på. Fikade och barnen lekte på leplatsen. Träffade även Marcus morbror Johan och hans sambo Sussie och hennes son, flickvän och dotter.
På eftermiddagen va det dags att åka hem, ett stopp för mat på Mc Donalds blev det sen raka vägen hem.

Japp det va den semester resan. Nu är det torsdag.. och veckan börjar gå mot sitt slut. Min ENDA semestervecka:( Jaja.. jag ska väl inte klaga. Men det är lite småtråkigt att jobba när alla andra är lediga, och som denna veckan. Vara hemma när Marcus jobbar. Men så är det.
I måndags lämnade vi Emma och tog en sväng på Torp. Tisdags va vi med mamma på Magnolia i Grästorp och sen hade vi fikabesök på kvällen av Ullis, Erik, Minnah och sen Marcus bror Martin och hans tjej Linda.
Igår va vi hos Ullis och Minnah och fikade på förmiddagen sen på överby en sväng och sen på eftermiddagen kom Angelica och Benjamin...
Idag torsdag blev det frukost hos syster yster, och nu sitter vi och väntar på att Carola, Peter och Elton ska komma förbi en sväng. Sociala veckan har vi i alla fall:)
Till helgen är det Fallens Dagar. Barnen ska springa knatteprovet imorgon och på lördag ska vi ha månadsmiddag/förfest hos oss:)

Inga kommentarer: