lördag 19 maj 2012

LÖRDAGKVÄLL...

Ursh vilken tråkigt lördagskväll. Kan bero på att jag ska upp kl 4 till morran och åka och jobba. :( Det är skoj att jobba, men nu har jag vart ledig i så många dagar så man blir liksom så bekväm hemma..
Jaja, vad har vi gjort sen sist.. kanske ta hela vecka. Måndag jobb sedan till Orust där Marcus och Erik köpte ny traktor och sen blev det lite shopping på Göksäter. Tisdag jobb och sen hem och leka men det blev åska och regn:(
Onsdag blev det en tur till vårdcentralen för min onda handled. Troligtvis är det Karpaltunnelsyndrom igen fast i en annan nerv som går till tummen. Därav det onda jag haft i över en månad nu.. Marcus hämtade Emma på eftermiddagen!
 I torsdags va vi hemma på förmiddagen. Fick ett ryck och städade alla köksskåpen. Sen åkte vi och storhandlade, ja verkligen storhandlade.. tror det gick på 2500:- eller nåt. Sen hem och vända nästintill innan vi åkte till Bollerud för lite middag med syskonen Iveström.

Fredag va Marcus hos Erik hela dagen och grejade med traktorn dom ska sälja. Jag hade en bakförmiddag. Gjorde en testtårta inför nästa helgs bröllopstårtebeställning. Sen blev det bullar och chokladbollar oxå.
På kvällen va det månadsmiddag hos Andreas och Jessica med grillad korv!

Idag hade vi 11 fika här ihop med familjen. Mamma, Pappa, Putte, Liza, Melker och hans kompis Oscar. Mia, Hampus och Mias kille Magnus:)
Blev ett mysigt fikabord med massa gott.
Marcus hämtade ett lass med sand till lekplatsen och barnen roade sig med lite fyrhjuling!
Ägnade hela eftermiddagen åt att skyffla och kratta sand så nu är man helt mör i kroppen. Kinamat och en dusch och snart väntar sängen...
 Byggare Hugge redo att snickra

 Det växer i växthuset

 Fyrhjulingen

 Månadsmiddag hos Andreas och Jessica

 Kevin

 Emma

 Ullis och Minnah

Elin och Kevin

Barnen nu ikväll med godis och film

Tuvis

Hugge

Emma

Lekplatsen

Inga kommentarer: