tisdag 27 mars 2012

Sommar i mars?


Hej på er!
Vart lite dåligt med bloggande på sistonde... har helt enkelt inte haft tid som vanligt.
Denna veckan är Marcus i Stockholm på kurs så jag är själv hemma med barnen. Funkar bra faktiskt.. dom sköter sig hitills.


Igår efter dagis åkte vi hem så lekte dom ute. Mia och Hampe kom förbi, åt middag ihop och va ute och lekte ännu mer. Så det va två trötta barn som somnade gott på kvällen.


Upp i morse, fixa sig själv och 2 barn va längesen jag gjorde på morgonen. Men vi kom till både dagis och jobb i tid. På jobbet va det skit rent ut sagt.. ja fy..
Men slutade klockan 14.... bilens temp stod på galna 22,5 grader! Hämtade barnen sen hem och packa picknick korgen så gick vi upp till mormor och åt mellanmål ute. Hur ofta kan man ha picknick i gröngräset i mars månad? Helt underbart:)
Sen gick vi hem mätta och belåtna och satte igång dagens städprojekt.. Barnens rum skulle städas och nya gardiner skulle upp, och det blev så bra!!


Nu ikväll har jag slappat framför teven som vanligt... men ska snart krypa ner i sängen. Vips säger det ju bara när man lägger huvudet på kudden så ringer ju klockan och det är dags att gå upp..


KRAM

Inga kommentarer: