söndag 11 mars 2012

Dagar då jag tankar energi...

Efter en skit fredag, så sov jag ganska gott. Klockan ringde 05.15 på lördag morgon men det gick bra att gå upp och jobba. Slutade kl 12, tog en snabbis genom affären för att komplettera handlingen inför kvällen. Hem och fixa lite, städade, plockade och lagade mat.

Vid 18 kom Annica, Jonas, Andreas, Jessica, Alexander, Elin, Daniel, Kevin, Erik, Ullis och Minnah. Vi åt massa gott.. tacopaj, tortilla stubbar, piroger, pizzabullar, krustader, starka korvar, kallskuret, grönsaker och dipper samt ost och kex.. och lite till. Det avrundade vi även med 3 sortes desserter, chokladmousse, creme brulee och key lime paj och chips, ostbågar, nötter, salta pinnar och massa godis. Tror dom flesta rullade hem.. haha.

Melodifestivalen tittade vi ju på.. inte en skräll direkt att Loreen tog hem det, 7 av 10 i vår soffa röstade på henne!




Minnah Bus såg ut som Dynamitharry:)

Diggade även järnet till både Erik Saade och Top Cats:)

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon till 8.30. Va i och för sig uppe och satte på teven åt Hugo redan 6.30.. men somnade om så gott efter det. Åt frukost, barnen lekte ute. Vid 12 tog vi oss en promenix till Ullis, Erik och Minnah för lite lek och fika.

Och Minnah va en riktig linslus idag!



Sen promenad hem igen. Va ute med Mia och Hampus och sen in för att laga mat, blev tacos. Och sedan lite tjöt. Inte ofta jag träffar syster yster längre.. då vi alla har fullt upp nu för tiden. Men det va mysigt att dom kom ut, vet att Tuva och Hugo uppskattar att få leka lite med Hampus emellanåt!



Kvällen avslutades med dusch för barnen och en tvättmaskin fylld med ytterkläder. Hugo va trött och ville sova redan innan 19 och Tuva som bara skulle lägga sig och läsa sin bamsetidning men somnade hon med.


Så för att sammanfatta så har det varit en bra helg med dom jag gillar bäst. Behöver det då det är tufft på jobbet. Men vi får hoppas att det blir ändring på det...

Nä nu blir det tv och sen sova. KRAM

Inga kommentarer: