söndag 12 juni 2011

FINAL middagen

God kväll allihopa:)

Ja då va helgen förbi... fy....... jag vill vara ledig lite mera! Men men, det är bara att ta tjuren vid hornen och ge sig in i en djävulsk vecka. Nja nästan i alla fall.. upp kl 4 varje dag och sen inte vara hemma förrän 18 tiden ungefär.
Men det ska vi överleva.
Helgen har ju varit bra ändå. Igår morse åkte halva familjen till XL bygg och köpte virke medan andra halvan (jag och Tuva) blev avsläppta på mataffären för att storhandla. Sen hem och plocka lite och sen blev det mys i soffan med Tuvas nya film Trassel.
Sen lunch och sen fixade vi i ordning oss... men mitt i allt upptäckte vi ett litet missöde i källaren. Våra "bajs"tankar utanför huset är tokfyllda och nåt har gått sönder så det blev lite baksug och började gå upp i golvbrunnarna.. så Marcus bror fick komma akut och tömma tankarna, bra att ha slammsugare i släkten.. då det tyvärr inte va första gången vi har problem.
Vi som la över 70.000:- förra året på en helt ny avloppsanläggning så krånglar det.. men men, imorgon blir det till att ringa till grävfirman som gjorde det och be dom komma hit och göra om och göra rätt. Ja det är ju dom som gjort fel. Och vi har 10 års garanti på pappret, men frågan är hur lätt det blir att övertyga dom.

Jaja, åkte ju i alla fall till Ullis och Erik på finalmiddag. Vi bjöds på en smarrig sallad med parmaskinka och någon chutney, mums. Sedan havskatt i foliepaket på grillen med färskpotatis och en jordgubbsmarängglasstårta till dessert.
En väldigt trevlig middag. Och vi avslutade med att kora vinnarna som blev Maria och Pelle:)


Annica och Klara
Moa

Theo och Tuva

Hugge

gruppfotot

Tuvsisen idag...


Ja i morse tog vi sovmorgon.. 8.30:) gottigt värre. Fick fikabesök på förmiddagen av Ulrika, Mikael, William och Emelie. Barnen lekte jätte bra ihop.
När dom åkt satte jag mig och gjorde min hemtenta i Livsmedelshygien, sista uppgiften.. sen är den kursen klar!

Nu är det tv och sen fix inför morgon dagen. Magen kurrar lite så det får bli nåt att äta och en dusch. Vi hörs i veckan hörrni.. KRAM

Inga kommentarer: