tisdag 11 mars 2008

sovit jätte dåligt

god morgon... eller ja har ju varit vaken ett tag.
Sovit uselt i natt, marcus kom hem runt 23.15 och då kunde han inte riktigt varva ner så vi satt och slötittade på tv en halvtimme. Hade svårt att somna och klockan 01 vaknade Tuva och va hungrig. Sen hade hon svårt att somna om. Vaknade helt vid 05, fick lite mat men låg bara och babblade och sparkades. Så då låg jag vaken med henne i en halvtimme innan hon gnuggade ögonen och somnade i sisådär 45 min, då va det marcus tur att ta henne. klockan 7 gav vi upp, då skulle marcus ändå gå upp för att åka till jobbet.
såg att det stod om villabranden i ttela idag... i alla fall på nätet!

jobbigt att inte fått sova ordentligt när man är fullbokad hela dagen men det är kanske bra?! Hade vi bara varit hemma så hade vi väl sovit på soffan...

Idag ska vi träffa min syssling Susanne och hennes dotter Minna som föddes dagen efter Tuva, vi gick även i samma föräldragrupp. Klockan 14 ska vi till BVC, då blir det vaccination och läkarbesök... ligger ju en månad efter pga Tuvas RS virus. Klockan 16 ska vi träffa Annica, och gå på stan och fika med henne... sen bär det hem. Får nog bli sängen lagom till 20 tillsammans med Tuva ikväll!!

Inga kommentarer: