onsdag 29 oktober 2014

Paus från vardagen på VANN SPA!

 
I söndags drog jag och Marcus till VANN SPA för lite avkoppling! Tyvärr hade de ett speciellt höstlovserbjudande som gjorde att många hade med sig sina barn, något vi helt missat. Så mellan 15-17 på söndags eftermiddagen fick barnen vara med inne i Spa området.. vilket va livat värre. Folk överallt, ungar som skrek och stojade och gjorde bomben i stora poolen... suck! Men efter kl 17 blev det folktomt och vi kunde börja njuta av lugnet. Har varit på VANN en gång tidigare med tjejgänget. Favoriten är nog Skogspoolen, man liksom ligger i en soffa i vattnet som är riktigt varmt och skönt. Det luktar skog och fåglarna kvittrar.

 
På kvällen käkade vi en fantastisk middag i alla fall. Något av det godaste jag ätit på länge
Lufttorkad lättrökt oxe från Lilla Spännefalla med bakad rotselleri, aprikos och rostad mandelcrème
Rimmad, ugnsbakad torskrygg rostad jordärtskockscrème, rökt blåmussla och vitvinsås med dragon
 
Rullade därifrån... orkade inte ens beställa in efterrätt. Händer inte ofta vill jag lova!
 
På måndagen vaknade vi ganska tidigt. Åt frukost och sen vid 8 va vi i SPA delen igen... barnen fick vara där mellan 9-11, så vi fick en timme med lugn och ro! Vid 10 hade Marcus en ryggbehandling medan jag låg i en vilostol och lyssnade på musik!




Rekommenderar VANN, men inte på lov eller andra högtider när barn får vara där... inte heller fredagar. Tyvärr så va det riktigt dåliga på att informerar oss om detta. Hade vi bara vetat hade vi aldrig bokat höstlovet! Barn är barn, de kan inte vara tysta. Då passar ett stort vattenland bättre än en spa!

Inga kommentarer: