söndag 5 oktober 2014

Helgen går mot sitt slut...

 
Efter jobbet i fredags åkte vi till Junkyard där Emma skulle jobba lite som fotomodell. Hon fick ha på sig lite nya vinterkläder och tyckte att det va jätte roligt, fast lite varmt!


 
På kvällen myste vi med lite hemmagjorda belgiska våfflor. Min favorit. Har fruktansvärt svårt för frasvåfflor som är sådär feta och äckliga..

 
På lördagen drog vi till stallet som vanligt. Barbacka ridning på Algot blev det, utan ridstövlar eftersom de trillade av!

 
När vi kom hem passade vi på att mysa ett par timmar innan det va dags att fixa i ordning här hemma. Fick middagsgäster bestående av familjen Bohm. Käkade lite räkor och västerbottenostpaj och sedan choklad fondant till dessert!

 
Härlig kväll.. satt ute på altanen till 23 och bara njöt av lugnet och mörkret!


I morse sov vi gott 09.15 vaknade jag! Frukost och sedan fick vi besök av Affe, Ebba och Elvin. Affe hjälpte Marcus med grävmaskinen och barnen lekte ute och sen fikade vi ihop


 
 
När dom åkt hem drog vi till grannens stall för att mysa lite med Figaro. Herregud vad han fällde.... borstade och fixade sen blev det en ridtur med hoppning för Tuvas del. Eller försök till hoppning i alla fall. Figaro ville mest hem,

Sysslingen Mollie som va i sin mormor och morfars stuga fick också rida lite




 
Och så även Emma!

Nu är det snart sängen och dags för en ny spännande vecka! Kram på er!!

Inga kommentarer: