lördag 23 juni 2012

Dålig uppdatering igen,sorry....

Ja veckorna rullar fort nu. Förra veckan va det skolavslutningar med allt vad det innebar. På fredagskvällen drog vi till Buddys och bowlade med några kompisar. Drack goa mojiitos och sen blev de fotboll på Olearys..






 På söndagen fick vi fikabesök av några i familjen Iveström, det bjöds på riktig go fika:) Hade bullat upp med cupcakes, paj, kolakaka och cheescake!



 Recepten på alla dessa gottigheter hittar ni på www.fikadrottningen.se

 I onsdags va det midsommarfirande på dagis och Tuva va traditionsenligt klädd i klänning med krans i håret!
 Torsdag va jag ledig, så himla skönt! Underbart väder med utelek och fika. På kvällen va vi hos Mia i hennes stuga med Hampe och Magnus. Drack drinkar och åt kex och ostar! En väldigt mysig kväll som vi snart får göra om, men då med mindre knott!! ;)
 Tuva posar i sina nya kläder

 På midsommarafton va Tuva såhär fin:) Vi va hemma på förmiddagen, fixade och donade med allt som skulle förberedas. Vid 13 åkte vi hem till Annica och Jonas där vi skulle fira midsommar. Lämnade påsarna med mat sen tog vi oss en promenad ner till Restad Gård där det va midsommardans runt stången. Lite picknick med korv med bröd hann vi med innan vi promenerade tillbaks. Sen blev det goa midsommarbuffén! En trevlig kväll men hade trötta barn så vi stannade inte så super sent.










Idag lördag.. höll på att skriva söndag för det känns som söndag, jo idag har jag jobbat. Hade visserligen sovmorgon till 10, men det va ändå full fart på jobbet. När jag slutat kom Marcus och barnen och fikade sen hem och greja. Blir en tidig kväll, upp o jobba tidigt... ja idag drog ju mitt 6 dagar i rad pass igång så då blir det mycket jobb! 

Ha det gott allihopa och hoppas ni hade en skön midsommar!

Inga kommentarer: