söndag 3 februari 2013

Första helgen i februari...

I fredags hämtade jag barnen på dagis, åkte en snabbis till maxi för att köpa lite saker till helgens tårtbeställning sen hem och fixa iordning Tuva som skulle på barnkalas hos kusin Melker som fyllde 5 år!
Hugo hade sen flera dagar sedan bestämt sig för att sova hos mormor och morfar så det blev en lugn kväll. När Marcus hämtat Tuva köpte han med sig Tapas, gott!
 
I lördags gjorde jag tårta till en liten tjej som fyllde 2 år. Hello Kitty blev det.
Sen iväg till Melker på kalas igen denna gången för familjen:) Han hade fått två söta marsvin i present av sin mamma och pappa!

 
Kusinerna
 
 
Hugo sjunger Ja må han leva"
 
 
Melker blåser ut ljusen...
 
Sen bylsade vi på oss kläder och drog till stallet för ridlektion. Blev uteritt för Tuva på Algot:)

 
Sen hem och värma oss och fixa lite mat, stäade köket och badrummet och sedan bara slappa och kolla på Melodifestivalen


Idag va det dags för 3:e kalaset för Tuva.. 6 års kalas för dagiskompisen Vilda! Så här snygg i håret va hon:)
Medan hon va där passade vi på att åka till Håkan o Gun och fikade lite. Va jätte längesen vi träffade dom. Va mysigt! Sen hem.. lagade mat, Martin o Linda kikade förbi en stund.. Gick upp till mamma och lämnade en present eftersom hon fyller år idag. Blev en tidig kväll för barnen, dom är båda väldigt snoriga och hostiga så vi får se hur veckan blir.

Imorgon ska jag i varje fall till ortopeden på NÄL efter jobbet, väntat på den tiden i 10 månader... galet ju. Sen ska jag på dejt med söta Elin. Äta god mat/fika och bara snacka massa skit:)

Inga kommentarer: